Поръчка

За да поръчате от newtrend-bg.com, трябва първо да изберете желания артикул, след което да натиснете бутона “Купи”. Когато приключите с пазаруването и избор на различни артикули отидете във Вашата кошница и натиснете бутона “Плащане”. 

След като сте направили Вашата поръчка ние ще се свържем с Вас, за да потвърдим поръчката и подробностите около доставката.

Потвърждаване и преминаване към изпълнение на поръчка

Всяка поръчка направена на сайта до 11:00 се потвърждава чрез телефонно обаждане от страна на newtrend-bg.com на посочения от Вас телефонен номер.

В случай, че поръчката е извършена след 11:00 часа потвърждението ще бъде извършено на следващия работен ден. Поръчки, направени в събота, неделя и през официалните празници, се потвърждават на първия работен ден след това. Потвърждаването става чрез телефонно обаждане от нас – уточняваме наличността на стоката, адреса и времето за доставка и след Вашето потвърждение активираме поръчката. 

В случай, че решите да се откажете от поръчката си или да отразите промяна, то трябва да отразите промяната или отказа преди нейното потвърждение.

Начин на плащане

Заплащането се извършва посредством услугата: „наложен платеж”. Стойността на стоката се заплаща от Ползвателя по обявените в деня на поръчката цени и в момента на нейната доставка (или при получаването й от офис на куриерската фирма). Както и чрез банков превод. Купувачът превежда сумата по фирмената сметка на Ню Тренд ЕООД и след потвърждение от двете страни получава фактурата и поръчката.

Цена и срок на доставката

Периодът на обработка и доставка е 3 работни дни от дата на потвърждаване на поръчката по телефона от служител на newtrend-bg.com (за населени места с график на обслужване, срокът се удължава до деня за посещение на населеното място). Доставката се извършва от куриерска фирма „Еконт“ до адрес зададен от клиента или до удобен офис на куриерската фирма. Заплаща се с „наложен платеж” на куриера в момента на доставката, ако е до адрес или с наложен платеж на гише в избраният за доставка офис на при получаването на стоката. 

Доставка – Еконт:

Доставка до офис Еконт

До 1 кг.                       4,00 лв. (за 24 часа)

За всеки следващ килограм според тарифите на куриерската фирма.

Доставка до адрес:

До 1 кг.                     Около 6,30 лв. (за 24 часа)

За всеки следващ килограм според тарифите на куриерската фирма.

Доставка за 24 часа във всичи големи градове. Селата се обслужват по график. Таксуват се в една зона.

Пратките се изпращат с опция „преглед”.

Ако клиентът освободи пратката без да се възползва от правото си да отвори и прегледа продукта, то се счита, че той няма претенции към търговския и вид. Клиентът губи правото си да претендира за транспортни дефекти или лош търговски вид пред куриерската фирма и/или към Доставчикът.

При наличие на транспортен дефект открит в присъствието на куриера, то той (куриерът) трябва да състави констативен протокол за видимите щети за завеждане на иск спрямо куриерската фирма.

В цената на артикулите не е включена стойността на транспортните разходи, те са по ценоразпис на куриерската фирма.