Замяна на стока – условия

Ако артикулът, който получите желаете да го замените с друг, моля свържете се с нас на телефон: 070017022 или ни изпратете имейл на newtrend@abv.bg. Моля, ако решите да се свържете се с нас по телефон да не го правите по-късно от 17:30 ч. тъй като това е краят на нашето работно време. 

След като уточним детайлите по замяната, Вие трябва да изпратите пратката си към нас без наложен платеж до офис на Еконт, или до посочен от нас адрес. 

Транспортните разходи се поемат от Вас, а стоката трябва да бъде върната в запазен добър търговски вид – без повреди по оригиналната опаковка (да не бъде разкъсана, смачкана или др. тип повреда), трябва да е във вида, в който е получена. Артикулите трябва да бъдат връщани неупотребявани, неизцапани, нескъсани, непрани, негладени и т.н.

Моля не предприемайте действия по връщането или замяната преди да се свържете с нас. 

Връщане на стока – условия

Отказ от закупена стока

Имате право да се откажете от Вашата поръчка в срок от 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоката.

За да упражните правото си на отказ, следва да уведомите служител на newtrend-bg.com за решението си и да се откажете от договора си в недвусмислена писмена форма тип заявление до newtrend@abv.bg В имейла трябва да посочите имената си, актуален телефонен номер и адрес.

Можете да използвате и стандартния формуляр за упражняване правото на отказ от договор (той не е задължителен, поместваме го за Ваше удобство):

Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора

(попълнете само в случай, че искате да се откажете от договора си и ни го изпратете)

До

Ню Тренд ЕООД

Гр. София, ул Дойран 9

Тел: 070017022

e-mail: newtrend@abv.bg

С настоящо заявление уведомявам недвусмисленото си желание да се откажа от сключеният от мен договор за покупка на следните стоки:

  1. ……………………………………………
  2. …………………………………………….
  3. …………………………………………….
  4. …………………………………………….
  5. …………………………………………….
  6. …………………………………………….

–          Поръчано/ получено на: ………………………………………………..

–          Име на потребителя: ……………………………………………………

–          Адрес на потребителя:…………………………………………………..

–          Подпис:*…………………………..

–          Дата: ………………………………

*само ако е на хартиен носител

При отказ на Потребителя от договора, Доставчикът ще възстанови плащанията, които е получил, не по-късно от 14 дни от датата на получаване на известието информиращо Доставчика за решението на Ползвателя за отказ от договора.

Доставчика има правото да отложи връщането на сумата на Ползвателя до получаването на стоките обратно.

Ползвателя трябва да върне ( изпрати ) обратно артикулите не по-късно от 14 дни след деня, в който е информирал Доставчика за решението си да се окаже от договора.

Преките разходи по връщането на стоката се поемат от Ползвателя.

Стоката трябва да бъде върната в запазен добър търговски вид – без повреди по оригиналната опаковка ( да не бъде разкъсана, смачкана или др. тип повреда), трябва да е във вида, в който е получена. Артикулите трябва да бъдат връщани неупотребявани, сглобявани, прани и др.

Не трябва да бъдат на лице повреди получени в следствие на неправилна употреба или неправилно сглобяване. Стоката трябва да бъде върната в пълната си окомплектовка с придружаващата я документация.

При увреждания по опаковката, стока със следи от употреба, драскотини, удари, липсваща окомплектовка (както и аксесоари включени в комплекта), Доставчика си запазва правото да прецени дали да приеме така върнатата стока.

Задължение на Ползвателя е да съхранява грижливо стоките получени от Доставчика до момента на тяхното връщане към Доставчика.

Важно е да се знае, че правото Ви на отказ в 14 дневният срок, не Ви дава право да използвате стоките, които сте получили! Трябва да бъдете сигурни, че няма да се откажете от договора си и да ги върнете. Тези Ви права като Потребител са Ви дадени, за да имате възможността да разгледате стоката, както в магазин, а не за да я тествате и използвате в продължение на 14 дни и да я върнете обратно.